HondenPage baasje Inge Antonisse

Over Inge Antonisse

honden foto van Inge Antonisse Hoi allemaal,
Mijn naam is Inge en ik ben in het bezit van twee katten. De oudste heet Sylvie, is een huis tuin en keukenkat (zwart/wit) en inmiddels 11 jaar oud.
De jongste is Saphyra en zij is een witte huis, tuin en keukenkat die dit jaar 8 jaar oud geworden is. Begin juli kreeg Saphyra een toeval en uiteraard met spoed naar de dierenarts waar zij tot op dit moment voor suikerziekte behandeld werd. Mede doordat het bloedsuiker niet naar beneden ging zijn wij doorgestuurd naar een andere dierenarts waar bij een buikoperatie (na opsturen van biopsies e.d) duidelijk naar voren is gekomen dat Saphyra de ziekte van cushing heeft. Had de keuze tussen een operatie of de ziekte behandelen met medicatie en voor het laatste is er gekozen. Ik heb geen idee hoe succesvol een operatie is en ik wil haar graag zo lang mogelijk bij mij houden.
Nu weet ik best wel dat dit een hondensite is en Saphyra een kat maar aangezien het nog een zeldzamer ziekte is bij een kat denk ik op deze site de meest bruikbare informatie te lezen en te halen.
GRoetjes en ik hoor graag reacties!

Krabbels aan Inge Antonisse


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Inge Antonisse heeft 22 ontvangen.

Berichten en online status
Inge Antonisse was voor het laatst online 8 jaar, 6 maanden, 5 dagen, 9 uur, 34 minuten, 18 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto honden foto
Inge Antonisse heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Saphyra


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^